MIDORI GARDEN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Midori Garden. Meer weten? Ontdek meer

9 feb 2024 om 19:35 Heerlijk! Een dikke 10
16 jun 2023 om 19:09 Heerlijk eten, heerlijke bubblethea en super snel bezorgd
14 jun 2023 om 19:30 Was heerlijk. Warm en snel bezorgd.
8 jun 2023 om 11:51 Prima kwaliteit. Hadden niet verwacht dat de knoflook sojasaus pittig zou zijn (mijn vrouw kan niet tegen pittig) de kip met zoetzure saus was prima en niet pittig. Ook de patat was prima gebakken! Kortom top ervaring zeker voor herhaling vatbaar
1 jun 2023 om 21:28 Heerlijk zoals altijd en snel geleverd .
25 mei 2023 om 21:04 Heel lekker allemaal en vooral het drinken. En wat een aardige bezorger!
22 mei 2023 om 20:38 Ik had het burger menu besteld. Bij de bezorging waren ze in eerste instantie het drinken vergeten. Ik wilde geen vervelende klant zijn en besloot hier niks aan te doen. Ze kwamen het echter vrijwillig gewoon nog langs brengen! Ik vind dit echt top
20 mei 2023 om 20:43 Netjes op tijd bezorgd, super lekker eten en een vriendelijke bezorger! We gaan hier zeker nog een keer bestellen :)
20 mei 2023 om 19:06 Heerlijk eten en snel geleverd! De burger is vooral favoriet!
18 mei 2023 om 14:36 Boba tea was heerlijk, maar de Korean chicken burger was helemaal geweldig.
15 mei 2023 om 1:37 Beste kip ever! Korean sauce is echt heerlijk. Het eten is goed verpakt waardoor alles op temperatuur blijft. Snelle bezorging. TOP!
11 mei 2023 om 22:49 Heerlijke bubble tea. Ik bestel wekelijks. :) Echte aanrader.